Συχνές Ερωτήσεις

nany-nub

AriadneLogoWeb2-01

Η πρώτη βιωματική συμβουλευτική υπηρεσία

απαντήσεις σε θέματα που μπορεί να σας απασχολούν

Γιατι χρειάζομαι συμβουλευτική;

Η συμβουλευτική με τον τρόπο που την αντιλαμβανόμαστε εμεις δεν “πουλιεται “αλλά εξακριβώνεται.Μέσα απο μία μοναδικά προτωποριακή διαδικασία ανακαλύπτουμε απο κοινού την ανάγκη υποστήριξης απο σύμβουλο με τετοιο μάλιστα τρόπο που σχεδόν εξασφαλιζουμε το θετικό αποτέλεσμα της.

Σε ποιους απευθύνεται;

Απευθύνεται σε όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, υφιστάμενες ή νέες, που οι φορείς τους θέλουν να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητα τους σε σχέση με το όραμα που έχουν.

Ειναι ακριβή υπηρεσία;

Η υπηρεσία είναι τιμολογημένη με τέτοιον τρόπο που βοηθάει τον επιχειρηματία να ανταποκριθεί χωρίς επιβαρύνεται ιδιαίτερα ο προυπολογισμός του.

Πως διερευνούνται οι προϋποθέσεις;

Η διαδικασία διερεύνησης των προϋποθέσεων γίνεται μέσω συνεντεύξεων με τους φορείς της επιχείρησης,για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί και χωρίς  χρέωση,με στόχο την εξακρίβωση αυτών και σκοπό την εξασφάλιση του αποτελέσματος της υπηρεσίας.

Το οραμα προσεγγίζεται πρακτικά;

Το όραμα όχι μόνο προσεγγίζεται πρακτικά αλλά εφαρμόζεται σε όλη την επιχειρηματική δραστηριότητα και αποτελεί την βάση  για την υλοποίηση της υπηρεσίας.

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού γνωριμίας

είμαστε πάντα διαθέσιμοι για καφέ και ουσιαστική κουβέντα

Στόχος της συνάντησης γνωριμίας, είναι η να διερευνίσουμε την ανάγκη σας για την υπηρεσία, τις προϋποθέσεις επιτυχίας και την ύπαρξη “χημείας”