ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

AriadneLogo-03

Λίγα λόγια για την ariadne

Η Ομάδα μας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΙΣΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΙΣΙΑΔΗΣ

MANAGING DIRECTOR
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΙΣΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΙΣΙΑΔΗΣ

MANAGING DIRECTOR

Με σπουδές οικονομικής αλλά και τεχνικής κατεύθυνσης και με παρακαταθήκη την πολυετή επιχειρηματική δραστηριοποίηση στον χρηματοοικονομικό τομέα ανέπτυξα την συμβουλευτική υπηρεσία Αριάδνη που απευθύνεται σε μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις.Η καθημερινή τρίβη μου τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε σχέση με τους πελάτες μου,ανέδειξε την ανάγκη δημιουργίας μιας υπηρεσίας που θα απευθύνεται σε αυτούς που με όπλο το όραμα τους προσπαθούν να αναπτυχθούν σ ένα εξαιρετικά προβληματικό περιβάλλον.Σκοπος της υπηρεσίας ειναι η ολιστική προσέγγιση στα προβλήματα της επιχείρησης με επίκεντρο τον άνθρωπο-επιχειρηματία, και στόχο την υλοποίηση του οράματος του και την παράλληλη επιχειρηματική του εκπαίδευση

ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΟΛΑ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΟΛΑ

MARKETING DIRECTOR
ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΟΛΑ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΟΛΑ

MARKETING DIRECTOR

Παίρνοντας το πτυχίο του Ηλεκτρόλόγου Μηχανικού & Μηχ. Η/Υ απο το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ξεκίνησα την επαγγελματική μου πορεία ως προγραμματίστρια. Εργάστηκα σε διάφορες εταιρείες συμβούλων, ως προγραμματίστρια και ως Business - Marketing Analyst. Σύντομα συνειδητοποίησα, πως ο τρόπος με τον οποίο οι επιχειρήσεις επικοινωνούν τις ιστορίες και τα μηνύματα τους, αποτελούσε την μεγαλύτερη πρόκληση και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι! Τα τελευταία 4 χρόνια εργάζομαι ως Designer και Content Strategist.
Όραμα μου είναι να ωθήσω τις ελληνικές επιχειρήσεις να μπουν σε μια νέα λογική. Την λογική της ουσιαστικής/αληθινής επικοινωνίας. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βοηθήσω την κάθε επιχείρηση με την οποία συνεργάζομαι, να προσδιορίσει αλλά και να αποσαφηνίσει τις αξίες της και να βρεί το στόχο κοινό στο οποίο απευθύνεται. Έτσι στρατηγικά θα καταφέρει να επικοινωνήσει τα σωστά μηνύματα στους κατάλληλους ανθρώπους, προσφέροντας τους λύσεις.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΙΔΗΣ

INFRASTRUCTURE ANALYST
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΙΔΗΣ

INFRASTRUCTURE ANALYST

Ως απόφοιτος Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος ΤΕ του ΤΕΙ Πειραιά, με κατεύθυνση στον τομέα Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής, έμαθα να λειτουργώ πρώτα αναλυτικά και στη συνέχεια συνθετικά, με κύριο γνώμονα την τελική επίλυση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος, εφόσον φυσικά έχω στη διάθεσή μου όλα τα δεδομένα.
Η ενασχόλησή μου με τις πωλήσεις συνδύασε το τεχνικό μου υπόβαθρο και την θετική μου σκέψη με τον παράγοντα άνθρωπο. Ήρθα σε καθημερινή επαφή με τα προβλήματα πολλών επαγγελματικών ομάδων, μικρών ή μεγάλων επιχειρήσεων, προσπαθώντας να σκιαγραφήσω τις ανάγκες τους, να εντοπίσω τις ενδεδειγμένες λύσεις και να τις βάλω σε εφαρμογή, με την βοήθεια τους, προσδοκώντας στο βέλτιστο αποτέλεσμα.
Το ευμετάβλητο περιβάλλον της επιχειρηματικότητας ωθεί τις επιχειρήσεις στην αναζήτηση νέων τεχνολογιών, οι οποίες θα τις βοηθήσουν να επικοινωνήσουν με αμεσότητα το μήνυμά τους, να βελτιώσουν την επικοινωνία τους με τους πελάτες και τους συνεργάτες τους και όλα αυτά με το ελάχιστο δυνατό κόστος.
Όραμά μου είναι να μεταφέρω τις προηγμένες υπηρεσίες της τεχνολογίας του σήμερα, διαμορφώνοντας τον επιχειρηματία του αύριο.

5000

ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

1500 +

ΩΡΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

90 %

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

895

ΚΑΦΕΔΕΣ 🙂